A közelmúltban bemutatott két C63-as AMG koncepció után most itt van egy ízléses CLK 63 AMG elképzelés, a neves dán Mercedes tuner Kleemann prezentálásában. A C63 AMG-vel szemben a CLK Black Series változat gyárilag is izmosabb teljesítménnyel rendelkezik, egészen pontosan 507 lóerő áll szemben a C63-as 451 lóerejével, ami azért már sokkal bizalomgerjesztőbb teljesítmény egy 6.2 literes V8-as szörnyetegtől.

A skandináv tuning csapat sajnos nem erőltette meg túlságosan magát, és a korábban bemutatott két verzióhoz közeli teljesítményt prezentáltak. Egy sport kipufogó rendszer felszerelése, és a vezérlő elektronika újraprogramozása után a végeredmény 545 lóerő és 675 Nm nyomaték. A megnövekedett teljesítmény aszfaltra juttatásáról,méretes 20”-os felniken feszülő, elől 255/30-as hátul pedig 305/25-ös abroncsok gondoskodnak.

A látvány tekintetében érdemes még megemlíteni, hogy az autó a nevéhez hűen teljesen feketében pompázik. Egy Mercedesnek pedig igazán jól áll ez a szín. Ha már a felnin kívűl más nem sikerült, legalább ezt értékeljük.