A Ford specialista Roush fellebbentette a fátylat a hivatalosan csak jövőre debütáló Ford RTC Mustang-ról. A koncepció minden bizonnyal nagy sikert fog aratni, de ne szaladjunk ennyire előre.

Kezdjük talán az elején, jelen esetben az egyetlen változással, az optikával. Első lépésben az autó alapszínét bolondították meg, a tető feketére történő fényezésével. Ezt kiegészítve került fel egy első lökhárítóból, hátsó szárnyból, motorháztetőre installált beömlőből és egy új hűtőrácsból álló csomag - végső simításként pedig az elmaradhatatlan, méretes 20”-os felni garnitúra is a helyére került, némi ültetéssel megfűszerezve.

Az optikai módosításoknak igen keményen megkérik az árát egészen pontosan 13.375 dolcsit kell kicsengetnünk a kozmetikázásért. Potom 6,250 dolcsi felárért pedig választható egy krómozott ROUSH kompresszor, amely egészen 430 lóerőre izmosítja kedvenc Mustang-unkat.

Annak köszönhetően, hogy előreláthatólag 2010-ben érkezik a legújabb Mustang, a Roush 2009-es autója valószínűleg egyike az utolsó S-197-es karosszériás koncepcióknak.