Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elmúlt években egyre több tuning cég jelent meg a piacon változó sikerrel. Szerencsére azért a régi kiváló minőségű koncepcióikról ismert profi tunerek is hallatnak magukról. Ilyen öreg bútordarabnak számít a Porsche specialista Gemballa is.

Természetesen legújabb projektjük alapjául ismét egy Porsche szolgált, egészen pontosan egy Porsche GT2. A teljes körű tuning programnak hála, a kúra végeztével egy, a gyárinál sokkal dögösebb és erőteljesebb Porsche-t vihetünk haza. A koncepció egyik legütősebb adata mindenképpen a 600 lóerős és 840 Nm nyomatékú teljesítmény. Ennek köszönhetően a 0-100 km/h-ás ideje is igen meggyőző: 3.5 másodperc.

Az optikai csomag igazából a korábban bemutatott Avalanche csomag, a GT2, a GTR EVO, és a GT2 EVO elemeinek gondosan összeválogatott mixe. Mindegyikből egy kicsi, de mindegyikből a legjobb.

A már jól ismert mit ér az erő, ha nem uralod alapelv szerint az autó vezethetőségét is fel kellett javítani. A Gemballa mérnökei ennek érdekében egy komplett, állítható magasságú futóművet, akár 405/380mm-es féktárcsákkal szerelt fékrendszert installáltak.

Abban az esetben pedig, ha valami esetleg mégsem tetszik a mérnökök által megálmodott autón, a Gemballa nem zárkózik el a megrendelő egyéni kívánságai elől sem.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!