Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az új 6-os BMW dinamikus formája és brutális teljesítménye kevés embert hagy hidegen. A német AC Schnitzer csapata erre tett még rá egy lapáttal. Ahogyan a képeken is láthatjuk, a sport BMW-t számos finomításon ment keresztül. Az optikai/aerodinamikai pakk egy új, agresszívebb hűtőráccsal szerelt első, és egy harmadik féklámával ellátott hátsó lökhárítót, küszöbspoilereket, valamint látványos króm kipufogóvégeket tartalmaz. Az csomag gyöngyszeme azonban a saját tervezésű, 20”-os Type VI-os felni garnitúra.

A német csapat szerencsére további meglepetéseket is tartogat számunkra a motorháztető alatt. Köszönhetően a 4.8 literes aggregát 5.1-re való növelésének és a motorvezérlés optimalizálásának, egészen pontosan 44 extra lóerővel és 100 Nm nyomatékkal sikerült megspékelniük a gyári adatokat. A bivalyerős sportkupé végsebessége pedig az elektronikusan korlátozott 250 km/h-ról 285-re emelkedett.

A teljesség kedvéért meg kell még említeni a 6-os BMW dízel erőforrásához készült szeretetcsomagot is, melynek mellékhatásaként 3.0 literes ikerturbós dízelmotor 330 lóerős teljeítménnyel és 680 Nm-es nyomatékkal büszkélkedhet.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!