Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Számos nemzetközi cég mellett a Hamann Motorsport Hungary is a szezonnyitó Tuning Show 2008 vendége lesz, nem is akármilyen autókkal! A BMW tuning csúcsát képviselő világhírű cég magyar képviselete autóit már egyenesen a frissen nyílt hazai szalonból hozza a helyszínre!

A kiállításon megjelenő három járműről kaptunk előzetes információt:

HAMANN BMW 320D

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A legújabb 3-as széria már gyári állapotában is sikertörténetet tudhat maga mögött, a Hamann által megvadítva azonban a pont is felkerül arra a bizonyos i-re. Az extra lóerők mellett igen tekintélyes megjelenéssel is gondoskodtak az exkluzívitásról, az autóhoz fejlesztett komplett
optikai/aerodinamikai csomaggal, valamint a 19" felnikkel rendkívül komoly összhatást sikerült elérniük, amely tökéletesen passzol az autó karakteréhez.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!HAMANN FLASH

A terepjáró kategória egyik legsikeresebb autója a BMW X5. A BMW még csak most mutatta be a közönségnek az új generációs X5-öt, de a HAMANN már a saját modelljének széles verzióját ajánlja azon kedves vásárlóinak, kiknek még több kell, mint amit a gyár kínál.

HAMANN ???
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
Az igazi nagy exkluzív meglepetés viszont a sor végére maradt. Hogy mi is lesz ez? Nos – nem véletlenül – a 335 km/h végsebességgel rendelkező gép kiléte a nagyközönség számára már csak a rendezvényen lesz publikus – látogass ki a show-ra és nézd meg Te is személyesen a Hamann Motorsport Hungary standján!

Ne feledd tehát: számos nemzetközi autócsoda mellett a világhírű Hamann demóautóit is megtekintheted március 22-24. között a Hungexpón, a Cartyling.hu Tuning Show 2008 keretei között!