Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A neves tunerek, mint minden évben, idén is számos új koncepcióval készülnek a nagyszabású kiállításokra. A professzionális Porsche tuningokról ismert TechArt is jónéhány érdekességet tartogat 2008-ra. A meglepetések egyikét, a Porsche 911 GT Street kabriót hivatalosan az idei Genfi autó kiállításon - azaz pont a napokban - leplezik le.

A Porsche 911 Turbó igazából gyárilag sem szenved hiányt teljesítményből. Azonban mindig akadnak telhetetlenek, számukra kedvezett most a német Porsche specialista TechArt. A GT Street teljesítmény adatait már tavaly megismerhettük a kupé változat elkészültekor, azonban érdemes még egyszer megemlíteni az igen ütős számokat. A gyárilag 480 lóerős 3,6 literes erőforrásból a motorvezérlő elektronika újrakalibrálásával, két nagyobb teljesítményű turbó, valamint egy új kipufogó rendszer felszerelésével 630 lóerőt és 830Nm-t sikerült kihozni. Ilyen teljesítménnyel könnyedén elérhetjük akár a 345km/h-ás végsebességet is.

Az autó természetesen komplett aerodinamikai csomagot is kapott, de erről beszéljenek a képek.

A tavaly bemutatott GT Street kupé változatával együtt a TechArt 911-es koncepciók a világ leggyorsabb utcai autói közé tartoznak a TEchArt nagy örömére.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!