Hosszú éveket kellett várnunk a legenda folytatására: a Nissan Skyline sorozat legújabb darabja, az R35, azon belül is a GT-R nem csak példátlan siker a sportautó rajongók körében, de mindemellé a vezető JDM tunerek már kezelésbe is vették az új trónkövetelőt.

Kezdjük a sort a Mines csapatának teljesítmény és fék projektjével. Az eredmény teljesítmény tekintetében még nem az igazi, hiszen egy új titánium kipufogó rendszerrel elért 20 lóerős extra teljesítmény azért semmiképpen sem nevezhető brutálisnak. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a cég mérnökei már dolgoznak a vezérlő elektronika átprogramozásán, amivel további lóerőkkel örvendeztetik meg a szerencsés GT-R tulajdonoskat. További említésre méltó újításuk az igen komoly fékerőt biztosító 400mm-es tárcsákkal szerelt fékrendszer, amit minden bizonnyal nem a kipufogó tesz indokolttá.

A megfelelő felni választásról a Sunline Racing csapata gondoskodott egy 20”-os Volk Racing garnitúrával. A felnik mellé egy jobb úttartást és sportosabb vezetési élményt biztosító állítható sport futóművet is feljlesztettek a típushoz.

Aerodinamikai elemek terén az Amuse mutatta meg, hogy mire képes. Előkerült a lehető legnagyobb karbonból készült hátsó szárnyuk, és egy agresszív látványt kölcsönző első lökhárító is. A cég otthonosan mozog a kipufogók terén is, titánium sport dobjaikat már az idei Tokio Autosalon keretei között bemutatták.

A nagyágyúk nem siették el a munkát, és az idei év során fogják majd bemutatni szettjeiket a Nissan Skyline GT-R-hez. Igazi meglepetés lesz a JUN teljes körű és végre igazán komoly motor tuning csomagja, mely elsősorban új, nagyobb turbókat tartalmazó szett formájában valósul meg. A legendás Top Secret csapat pedig már most dolgozik komplett karbon aerodinamikai szettjén.

Tehát lesz még itt meglepetés bőven ;)