Egy M-es BMW megjelenésével számos tuning cég tervezői zárkóznak irodáikba hosszú hónapokra. Ez történt valószínűleg a német autó specialista AC Schnitzer-nél is aki a legújabb M3-hoz egy igen ütős optikai csomagot készített.

Sportos, vad, de mégis tiszteletet parancsoló megjelenést kapott a legerősebb 3-as. Az átszabott külső tényleg egyedi, és nem utolsó sorban sokkal M-esebb érzést kölcsönöz az autónak. Az AC Scnitzer mérnökei ismét kitettek magukért: az alapos fejlesztői munka eredményeképpen egy karbon diffúzorral ellátott hátsó lökhárító, egyedi első lökhárító és küszöb elemek, hátsó illetve tetőszárny került az autóra. Mindemellett 20”-os verseny felni garnitúra került felszerelésre, melyre szépen rá is ültették a kasznit. Az összhatás pedig önmagáért beszél.

Természetesen most is megtalálhatjuk a belsőtér alumínium elemeit, az alcantara bőrborítást, valamint a számos egyéb kiegészítőt.

Az aggresszív külső mellé a teljesítményről a gyárilag is brutálisan erős V8-as aggregát gondoskodik, amivel az autó 4,8 másodperc alatt éri el álló helyzetből a 100km/h-ás sebességet.

Az autó premierjét pedig a jelenleg is javában tartó Essen Motor Showra tartogatták.