Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Egy M-es BMW-hez szinte vétek hozzányúlni. Azonban jelen esetben talán elnézhetjük ezt a szentségtörést a német AC Schnitzer-nek, hiszen tényleg ízléses és látványos változtatásokat készítettek a BMW roadsteréhez.

Az AC Schnitzer első lépésben e teljesítményt vette kezelésbe. A vezérlő elektronika átprogramozásával és egy nagyobb mennyiségű levegőt biztosító légszűrő rendszer segítségével kemény 7 lóerő többletet értek el. Ez számokban kifejezve 350 lóerőt és 370 Nm nyomatékot jelent. A csekély lőerő többlet ellenére, a hátsó differenciál átvariálásának köszönhetően az autó sokkal rugalmasabb lett.

A BMW külsejét ellenben rendesen átalakították. Azt azért hozzá kell tenni, hogy tényleg gyönyörű autót építettek. Az egyedi tervezésű komplett karosszéria szett, az első-hátsó lökhárító, a küszöbök valamint egy tető szárny teszi igazán vaddá a roadstert. További látványelemként felkerült egy 20”-os V típusú felni garnitúra elől 235/30 hátul pedig 295/25-ös abroncsokkal. Az AC Schnitzer egyedi fényezését pedig minden Z4 M tulajdonos eldöntheti, hogy passzol-e az egyéniségéhez. Nekem tetszik:)

Természetesen a belső térbe is számos AC Schnitzer tuning kütyüt zsúfoltak be, kezdve a karbon, illetve alumínium elemektől egészen a versenyülésig.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!