Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Európa egyik legismertebb német autó tunere, az AC Schnitzer kezelésbe vette a legújabb hármas BMW négyüléses kabrió változatát. Az autó gyárilag is olyan kényelmes, bivalyerős, gyors, elegáns, hogy könnyen függővé válhat tőle az ember. Akinek azonban ez sem elég, annak itt az ACS3 3.5i.

Az aerodinamikai csomagnak köszönhetően az autó sokkal vadabb, és agresszívebb látványt nyújt. Az új optika nagyobb leszorító erőt biztosító első lökhárítót, valamint alacsonyabb hatást keltő küszöböket tartalmaz. Az új hármas hátsója is egy igazán formás darab, az AC Schnitzer munkásságának köszönhetően azonban immáron nem csak formás, hanem egyben sportos is: ezt hivatott hangsúlyozni az új, két oldalon kivezetett sport kipufogó rendszer.

A látványt tovább tökéletesítik a méretes sötét, illetve ezüst kivitelben választható AC Schnitzer verseny felnik. A tapadásról a 20”-os brutális görgőkre szerelt igen impozáns, elől 245/30-as hátul pedig 295/25-ös abroncsok gondoskodnak.

A teljesítmény terén ugyan még folynak a fejlesztések, de annyit már tudni lehet, hogy a 3.5 literes benzines twin turbós változat mellett két másik aggregáthoz is terveznek extra lőerőket (330d, 335d).

A agresszívebb vezetési stílust megkívánó Schnitzer BMW keményebb és sportosabb futóművet kapott, a nagyobb megterhelés érdekében pedig egy toronymerevítő is felkerült.

A vevő igényeihez igazodva igen egyedi és komfortos belsőteret is kaphatunk pénzünkért.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!