Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A svájci Sportec legújabb koncepciójának alapjául az új S3-as Audi szolgált. A gyárilag is formás és agilis kis sport autó 35 lóerővel és 60 Nm nyomatékkal gazdagodott, a gyári fogyasztási érték megtartása mellett!!

A Sportec mérnökei elsősorban nem egy brutális teljesítményű utcai versenyautót szerettek volna készíteni, hanem egy komoly teljesítménnyel rendelkező, ugyanakkor viszonylag gazdaságosan használható sportautót.

A 2.0 literes TFSI aggregát izmosításához újraprogramozták a vezérlőelektronikát és felszereltek egy új kipufogó rendszert. A végeredmény pedig 1 másodperccel jobb 0-100 km/h-ás sprint, ami 5.1 másodperces időt jelent, 258 km/h-ás végsebesség, valamint nem utolsósorban igen komoly hangzás. A legnagyobb fegyvertény azonban a nagyobb teljesítmény mellett produkált gyári fogyasztási érték!!

A Sportec a megrendelő igénye szerint méretes, 19”-os MONO 10 alufelni garnitúrával és 235/35-ös abroncsokkal szereli fel a kis méregzsákot.

További extraként nagyobb teljesítményű fékrendszert, illetve feszesebb, jobb úttartást biztosító futóművet is kaphatunk a pénzünkért.

Végezetül a belsőtérben Alcantara bőrborítás mellett számos alumínium kiegészítő teszi kellemessé utazásainkat.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!