Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az új Audi Q7-ből már számtalan tuningcégek által kifejlesztett változat készült, Nem meglepő, hogy a JE Design sem ült a babérjain, és elkészítette saját verzióját. A Q7-es a futószalagról legördülve is hihetetlenül szép látványt nyújt, egy kis odafigyeléssel pedig igen ütős koncepciót lehet belőle varázsolni.

A JE Design munkáiban eddig még nem igazán csalódtam, ezért részemről borítékolható volt egy jól sikerült koncepció. A végeredményt látva pedig már biztosak lehetünk benne, hogy a Q7-sünk jó kezekbe kerül a cégnél. Az JE Design egy teljeskörű tuning csomagot készített, ami magában foglal egy komplett szélesített aerodinamikai szettet, teljesítmény tuningot, elektromosan állítható futóművet, valamint egy brutális felni garnitúrát.

A neves német cég nem először készített szélesített optikai elemeket tartalmazó szettet, hiszen már a VW Touareg koncepciójuk esetében is megcsodálhattuk professzionális munkájukat. Az új JE Design Q7-es szelesebb és robosztusabb megjelenésével bármilyen alkalomra kiváló választás, és garantáltan megfordulnak utána az utcán. További optikai változtatásként lehet megemlíteni az első lámpákra felkerült szemöldököt, az új első-hátsó lökhárítót, egy tető szárnyat, valamint a polírozott rozsdamentes acélból készült kipufogó végeket.

A felni választást házon belül oldották meg. Brutális, 22"-os JE Design 361-es felni kerültek az autóra 295/30-as abroncsokkal. A Q7-re további lehetőségként 22"-os AZEV R típusú felnit is kérhet a kedves vásárló. A szélesített karosszériához a nyomtávot is szélesíteni kellett. Ennek érdekében előre 60mm-es, hátulra pedig 80mm-es pogácsák kerültek.

Végső simításként, egy elektromosan állítható futóművel akár porig ültethetjük robosztus terepjárónkat. Alaphelyzetben én nem igazán favorizálom a fehér autókat, de ez esetben kivételt tennék:)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!