Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A legújabb generációs Dodge Nitro igen robosztus és exkluzív külsővel rendelkezik. A Startech pedig egy igazán jó hírvévvel rendelkező tuner - mindezek tudatában sejthető, hogy csak jól sülhet el egy ilyen történet.

A végeredményt látva, pedig mindenki eldöntheti, hogyan is sikerült a Startech prezentálású SUV. Az új optikai csomag magába foglal egy a gyári helyére patentul felszerelhető első lökhárítót, alacsonyabb hatást keltő küszöböket valamint egy hátsó szoknyát, dupla kipufogó végződéssel.

A sportosabb vezetési élmény, a biztonság, de leginkább a jobb megjelenés érdekében nagyobb méretű papucsok kerültek az autóra. A Stratech saját készítésű, 20”-os Monostar IV-es felni garnitúrát választott, 265/45-ös abroncsokkal.

A Startech szerencsére nem elégedett meg a külső optika változtatásával, és számos belső dízájn elemet készítettek, és több opcionális lehetőséggel készültek az egyedi igények kielégítésére. Mindezt természetesen kiváló minőségben és ízléses kialakítással: kérésre akár az egész belső teret a vásárló igénye szerint bőrözik be a kiválasztott színű és fajtájú bőrrel.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!