Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német B&B és a belga Caractere koprodukciójaként született meg a legújabb Q7-es koncepció. Testvériesen megosztották a munkát, míg a B&B csapata a teljesítmény fokozásán dolgozott, addig a Caractere a látványos optika kialakításán fáradozott.

Nézzük először a német csapat munkájának eredményét. Első lépésként a V6-os 3.0 literes TDI erőforrás teljesítményét 275 lóerőre, és 550 Nm-re javították. További módosításoknak köszönhetően pedig 300 lóerő és 600Nm nyomaték lett a végeredmény, azonban az autó hatalmas tömege miatt ekkora teljesítménnyel is csak 8 másodperc alatt éri el álló helyzetből a 100km/h-ás sebességet. Az autó végsebessége pedig 230 km/h.

A B&B a közeljövőben a V8-as 4.2-es aggregáthoz is piacra dob egy teljesítmény tuning csomagot. Ezzel a kis szeretetcsomaggal pedig a nagyobb TDI aggregát 385 lőerőt és 800 Nm nyomtatékot fog teljesíteni. A megfelelő tapadás és kezelhetőség érdekében akár brutális, 23”-os felni garnitúrát, valamint maximálisan 50 mm ültetést is választhatunk opcióként.

A 16 elemből álló aerodinamikai csomag pedig a Caractere csapatának munkáját dicséri. Az új külső tovább erősíti a Q7-es erőteljes és sportos megjelenését - a részletekről pedig beszéljenek a képek!
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!