Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elsősorban Nissan, Renault, Mitshubishi, Honda és Kia koncepiókat készítő német Giacuzzo legújabb áldozata egy új Megane. A cég mérnökei kemény feladatnak vágtak neki, hiszen ez a típusnem éppen sportos formáiról ismert.

Az új Megane külsejével kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Van, akinek nagyon tetszik, és van aki egyszerűen rondának tartja. Meg persze van aki már megszokta. Egy biztos, igazán formabontó az új külső, mely egyébként már több tunigcéget is megihletett megjelenése óta. A belsőről, mármint a 1.5dci motorrol viszont már egyöntetűen csak jót hallani, jelen estben azonban csak az optikáról szól a fáma. A Giacuzzo optikai csomag a 3, illetve az 5 ajtós kivitelhez is egyaránt választható. Az új első lökhárító, a küszöbök és a hátsó kötény is ízlésesen, sportosságot kihangsúlyozva lett kialakítva. Ezt hivatott tovább fokozni a dupla végződéssel ellátott sportkipufogó rendszer, amely már-már erőt sugároz.

Sportos autóról lévén szó van még pár dolog, ami elengedhetetlen a sikerhez. Ilyen például a futómű. Az autó elöl 60 hátul, pedig 40mm-rel közelebb került a földhöz. Ez a változtatás természetesen nem csak látvány elemként szolgál, hanem az autó kezelhetőségét is nagyban javítja.

A másik fontos elem egy méretes és az autó karakteréhez illő felni kiválasztása. A választás egy REFLEXX sűrűküllős felnire esett, 17”-os vagy akár 18”-os méretben. Ráadásként a felni terén még egy választási lehetőséget is kaptunk, ez pedig a felni színe: króm vagy ezüst kivitel, saját vérmérsékletünknek megfelelően.

A Giacuzzo két egyszerű szóval foglalta össze legújabb munkáját: egyszerűen tökéletes... szerintünk a Carzone jobban odatette magát anno.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!