Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
Az Abt, Nothelle és Je Design csomagjai után most napvilágot látott egy tökéletesnek is titulálható Caractere optikai, spoiler csomag, amelyet az új fenegyerekre a Q7-esre terveztek.

A csomag teljes mértékben optikai elemeket tartalmaz és növelő a Q7-es sportosságát és dinamizmusát. Az Audi márkaarculatára jellemző Singleframe hűtőrács megmaradt, ám a két oldalán található beömlők kiszélesedtek, a hűtőmaszkra egy RS7-es jelvény került, valamint a teljesen új front rész alsó része új köténytoldattal egészült ki kettő méretesebb levegőbeömlővel és koptató résszel. A hátsó lökhárító is teljes mértékben át lett formázva, amely két oldalán kaptak helyet a hatalmas, trapéz formájú krómozott kipufogóvégek. Optikai csomag részeként felszerelésre került egy méretes hátsó tető spoiler valamint a hátsó ajtóra is felkerült az RS7-es jelvény. A Q7-es alatt lecserélték a gyári felniket új Arch króm felnikre.

A csomag összetevői nagy keménységű polietirénből készültek, amelyek természetesen rendelkeznek a megfelelő TÜV hitelesítéssel, ami garanciát jelent a minőségre és biztonságra. Garanciáról révén szó, a Caractere német tuningműhely az optikai csomagra 5 év teljes körű garanciát vállal.
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!