Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Carlsson új irányú fejlesztései, valamint legmegbízhatóbb alkatrészei elegyéből született a legújabb CK35-ös, amely a Mercedes-Benz SLK 350 alapjain nyugszik. A cég 2005 óta a versenysportban teszteli alkatészei tartósságát és megbízhatóságát, így biztosítva a tökéletes és hibátlan működésű alkatrészeket tuning csomagjaiba.

Motorteljesítmény tekintetében 23 lóerővel és 35 Nm-rel izmosabb a tuningolt változat, mint a gyári, így 295 lóerővel (6000-es főtengely fordulaton), valamint 385 Nm nyomatékkal (4800-as fordulaton) rendelkezik. A gyorsulási adatok is javultak, a feljavított változatnak 5,68 másodperc szükségeltetik a 100 km/órás sebesség eléréséhez, amely 0,33 másodperccel jobb, mint a széria gyorsulási adata. A sportautó 21.12 másodperc alatt teljesíti a 0-200 km/órás álló rajtos gyorsulást.

A teljesítménynövelő csomag módosított motorvezérlő elektronikát, sportlégszűrő kitet, valamint 2 új hátsó sport kipufogódobot tartalmaz, 2 ovál véggel társítva. A végsebességi mutató is feljebb kúszott, egészen pontosan 20 km/órával, 270 km/órára.

A Carlsson CK35 külsőleg is számos újdonságot tartalmaz: új, szénszálas műanyagból készült első lökhárító, Carlsson felnik, új hátsó légterelő, valamint a Mercedes csillagot helyettesítő Carlsson logó különbözteti meg az autót széria társaitól. Az utastérben alumínium pedálsor és lábpihentető, egyedi bőrborítás az üléseken, és a kormányon, valamint egy üveg szélterelő biztosítja a sportosabb összhatást.