Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az ausztrál Startech a Chrysler legújabb felsőkategóriás autóját, a 300C-t vette kezelésbe. Számos érdekes extrával látták el ezt az alapból is egyedi luxusautót, mely egy ízléses optikai csomaggal, új kipufogó rendszerrel, és sok más ötletes dologgal lett gazdagabb.

Az optikai csomagban új első – hátsó lökhárítót, egyedi küszöböket, króm hűtőrácsot, valamint egy tető spoílert található. A változtatásoknak köszönhetően a 300C sokkal karakteresebb és agresszívebb külsőt kapott, és hogy a motortérre se kelljen szégyenkeznie a tulajdonosnak, a blokk egy ízléses karbon borítást is kapott.

A belső tér pedig maga a paradicsom. Az autót ellátták minden földi jóval: találhatunk benne már alapnak nevezhető DVD-házimozi rendszert valamint számtalan TFT kijelzőt, számtalan funkcióval. Egy igazi szórakozató központot építettek a 300C belsejébe.

Teljesítmény-tuning tekintetében pedig a V6-os illetve V8-as aggregáthoz is rendelhető a kellően sportos hangot, valamint néhány plusz pacit kölcsönző, egyedi tervezésű kipufogórendszer.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!