Aki egyszer belesüppedhet egy Range Rover ülésébe, annak talán megbocsátó bűn, hogy soha többé nem akar majd onnan kiszállni. Szerencsére most már nem kell egy igazi angol arisztokratának lennünk ahhoz, hogy büszke tulajdonosai legyünk egy ilyen összkerékhajtású luxusterepjárónak.

Manapság már egész Európa szerte számos tehetős ember választja a Range Rovert autójának. Pedig a német luxus terepjáróknak hála a Range Rover-nek nincsen egyszerű dolga a piacon. Ennek is köszönhetően erősített be a Range Rover, és piacra dobta a Range Rover Sportot.

A tökéletes terepjáróra tettek rá még egy lapáttal az Német Loder1899 szakemberei a Black Edition koncepcióval. A tuning program optikai része egy igen nagy légbeömlővel rendelkező első lökhárítót, egy hátsó szoknyát és dízájnos kivitelezésű kipufogóvégekben nyílvánul meg. Az autó így sokkal sportosabb látványt nyújt, s változtatások nem éppen hosszú sorát pedig egy akár 23”-os felni garnitúrával zárhatjuk.

További lehetőségként lehet említeni a típushpz megálmodott teljesítménynövelő programot, melynek segítségével a Range Rover Sport gyári 190 lóereje 220 lóerőre növelhető.