Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A legújabb generációs A3-ast vette ezúttal kezelésbe a B&B, melynek eredményeként a 2.0 literes TFSI egységhez még nem látott teljesítménnyel rendelkező tuning csomagokat kínál.

A 240 lovas belépő szinttől kezdődően egészen 5 szinten keresztül kínálnak különböző csomagokat egészen 350 lóerőig, amellyel az A3-as boldog tulajdonosa 5,3 másodperc alatt gyorsulhat 100 km/órás sebességre, és akár 265 km/órával is száguldozhat.

A belépő szint a stage 1, amely módosított elektronikát tartalmaz így 240 lóerőre és 340 Nm-re képes a 2.0-as egység. A köztes szintek 250, 286, 300 lóerőt takarnak. A legdurvább szint az EVO R, amely 340 lóerőt és 450 Nm-ert hoz ki a motorból. ehhez az opcióhoz teljesen újjá építették a motort, lecserélték a főtengelyt, a dugattyúkat, a hengerfejeket, a turbót, valamint a befecskendező rendszert és a hűtést is átalakították. Ráadásul egy új sport kipufogórendszert is társítottak hozzá a tökéletes gázáramlás érdekében mely speciális leömlővel valamint egy verseny katalizátorral is kiegészült. Az olaj megfelelő hőfokon tartásához a B&B beszerelt még egy Slim-Line olajhűtőrendszert is.

A 2.0 literes dízel erőforrásokhoz is kínálnak teljesítménynövelő csomagokat, számszerint kettőt, amelyekkel 174 LE / 390 NM, 200 LE / 410 NM hozható ki a dízel erőforrásból.

Az A3-as erőtől duzzadó kis szörnyeteghez exkluzív 18 illetve 19"-os krómozott B&B felniket is kínálnak, egy kis optikával is alátámasztva a megnőtt teljesítményt.
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!