Az Q7-es megjelenésével számos Audi specialista cég nekilátott saját Q7-es koncepciójának megépítéséhez. Az Off Road autók tuningjában jeleskedő Delta4x4 is kezelésbe vette az Audi új üdvöskéjét.

A Delta4x4 „Haute Couture“ fedőnevű csomagja keretei között, kiváló minőségű termékekkel szerelte fel az autót. A brutális látványról elsősorban a méretes, de ugyanakkor súlyoptimalizált felnik gondoskodnak. 21”-tól 23”-ig választható a Delta saját, Elements4-re keresztelt garnitúrája, további opciót képeznek az Angol guru, Afzal Kahn által tervezett 22”-os kerekek is. A felnik mellett a csomag részét képezi a rozsdamentes acél sport kipufogórendszer, valamint az új fejlesztésű sport futómű is. Egyéb optikai változtatásként exkluzív ajtónyitó és tükör-borítás, valamint rozsdamentes acél küszöblécek biztosítják az egyedi megjelenést.

A Delta tervezőasztalán a hírek szerint számos érdekes újítás található még a Q7-es illetően, melyek közül a legizgalmasabb ígéret a piacon lévő legerősebb dízel verzió megépítése!