Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az új Passat megjelenésével igazi szint hozott a VW már-már egyhangú választékába. Egy gyárilag is jól eltalált gép esetén mindig nehéz feladat még jobbat kihozni egy autóból, a német B&B azért nem ijedt meg a kihívástól. Az eredmény egy mutatós optikai csomag, akár 300 lóerő és kevesebb, mint 6 másodperc alatti 0-100km/h-ás gyorsulás.

A B&B teljesítmény szempontjából négy lépcsős tuning csomagot készített a 2.0 literes, turbós Passat TFSI-hez: a gyári pacikat 240, 250, 286, vagy akár 300 lóerőre növelhetjük! Nézzük a legerősebb változat receptjét: első lépésben egy nagyobb turbót, valamint egy hozzá méretezett hűtőrendszer került beszerelésre. Mindezt megfejelték egy nagyobb teljesítményű befecskendező rendszerrel és felkerült egy új, sportosabb kipufogó rendszer is.

Végezetül a megváltozott paraméterekhez igazították a vezérlő elektronikát. Az adatok pedig magukért beszélnek: 300lóerő, 6 másodperc 0-100, 260km/h-ás végsebesség. A B&B-nél azért gondoltak a dízel autók kedvelőire is. A 2.0 literes TDI aggregáttal szerelt Passat teljesítménye elérheti akár 200 lóerőt és 400Nm-t egy kis elektronikai változtatásnak köszönhetően.

Optika terén sincs miért szégyenkeznie a B&B Passat-nak. Exkluzív 18” vagy akár 19”-os felnik, egy új első lökhárító, hátsó toldat és légterelő, valamint küszöb küszöbök kerültek az autóra - amolyan B&B stílusban.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!