Azoknak, akik megrendelték Audi Q7-süket, sajnos még várniuk kell pár hetet, hogy élvezhessék új kedvencük kényelmeit. Addig is hasznosan tölthetik idejüket, az Audi-VW-Seat specialista JE Design-nál, jövőbeli autójuk tunigjának kiválasztásával.

A JE Design Audi Q7 igen kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet. A lovakról egy elektronikailag megpiszkált V6-os 3.0 literes TDI motor, valamint sport kipufogórendszer gondoskodik. Az adatok igen meggyőzőek: 285 lóerő és 550 Nm nyomaték, ennek tükrében pedig a menetteljesítmények is igen meggyőzően változtak. A maximális sebesség 210-ről 219 km/h-ra nőtt, a 0-100 km/h-ás sprint pedig 0.7 másodperces javulással 8.4 másodpercre csökkent.

A cég brutális karosszéria-szélesítő optikai csomagot is kínál az auóhoz. A csomag egy új, iker ködlámpás első lökhárítót, küszöböket egy ütős hátsó lökőst, kiszélesített karosszéria elemeket, első lámpa maszkokat, valamint króm kipufogó végeket tartalmaz, ez utóbbiakat többféle vég/kivezetési opcióval.

A Je Design álláspontja szerint további változtatások várhatóak mind az optika mind a teljesítmény terén is, tehát a történtetnek még koránt sincs vége.