Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A TechArt idén télen mutatta be legújabb üdvöskéjét az elegáns stílusú, és tökéletes aerodinamikájú TechArt Porsche Cayman-t.

A számos újítás közül kezdjük talán az optikai átalakításokkal. A TechArt szinte mindenhol saját tervezésű alkatrészekkel dolgozott: felkerült egy egyedi első és hátsó lökős, valamint küszöbök, melyek összhatása még dinamikusabb külsőt kölcsönöz az alaphelyzetben is erőt sugárzó sportautónak. Az átalakítások azonban nem csak látványként funkcionálnak, hanem a megfelelő leszorító erőt és stabilitást is biztosítják nagy sebesség mellett.

A sportos feeling elengedhetetlen kelléke a megfelelő felni-gumi választás. A TechArt jó szokásához híven ezt is házon belül oldotta meg, az autóhoz többféle opciót is kínálnak saját, 17” - 20” garnitúráikból. A legkomolyabb lehetőség mindenképpen a 20”-os TechArt Formula szett, elöl 235/30-as hátul pedig 305/25-ös ContiSportContact 2 abroncsokkal. Az új felni-gumi kombinációhoz állított TechArt futómű is fejlesztés alatt áll, egyelőre egy sport rugószett került felszerelésre, mely 25-30 mm-el húzza közelebb a kasznit az aszfalthoz.

Némileg módosult az utastér is, mely több színben választható bőrbelsőt kapott, alumínium elemekkel kiegészítve. Szintén rendelhető opció a 3 vagy 4 küllős, ergonómikus kialakítású sportkormány, melyet légzsákkal ellátva kínál a TechArt. A hírek szerint a cég hamarosan a motort is kezelésbe veszik, addig is a szerencsés Porshe tulajdonosoknak be kell érniük a gyárilag kapott 295 lóerővel.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!