Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elsősorban alkatrésziparban jeleskedő német ASMA cég legújabb fejlesztésként egy saját optikai csomaggal rukkolt elő, mely az új Mercedes Benz CLS-t veszi alapul. A kit a "cápa" fedőnevet kapta, mely igen jól tükrözi a cég által megálmodott hangulatot.

A négy kerékre adoptált ragadozó elsőként az idei Frankfurti Autószalon keretei között mutatkozott be a nagyközönség előtt. Az alaphelyzetben is gyönyörű CLS még sportosabb külalakot kap az ASMA szettjének köszönhetően, mely egy átalakított első lökhárítóból és szolídabb toldatból, vastagabb küszöbökből, valamint egy remekül eltalált jel nélküli hűtőrácsból áll össze. A "cápás" megjelenést alátámasztandó, a sárvédők mögött kopoltyúszerű kiömlők gondoskodnak a megfelelő légáramlásról, egyúttal igen agresszív megjelenést is biztosítva.

Az ASMA saját gyártású felnijeivel is felszerelte az autót, elöl 10x20, hátul 11.5x20"-es króm tárcsák vonzzák a tekinteteket, 255/30ZR20 (elöl) és 295/25ZR20-as (hátul) abroncsokkal. A szintén a cég nevével fémjelzett hátsó dob 2x2 dupla króm végen keresztül kommunikál a külvilággal, melyek tökéletesen passzolnak a CLS hátsó lökhárítójának vonalvezetéséhez.