Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Porsche tuning guru TechArt, Panamerához készített programját már tavaly ősszel piacra dobta, azonban láthatóan nem tudnak betelni az exkluzív négyajtós modellel. Legújabb kiadásul, a „Black Edition” egy kizárólag optikai elgondolást takar a típushoz.

A külső kiegészítők egy az egyben a már korábban megismert, Aerokit I elemeiből állnak össze: az első és hátsó toldatok, küszöbök, jelképes szárny, valamint a ledes nappali fény már nem számítanak újdonságnak, úgy ahogyan a sport kipufogórendszer két dupla krómvégződése, valamint az új – ezúttal fekete – féknyergek sem. Sőt, felnik terén is a TechArt Formula II-eseit szerelték fel, ezúttal azonban a küllőket feketére fényezték. Végső simításként pedig a teljes kasztnit matt fekete fóliával vonták be.

Az igazi finomságokat inkább az utastér nyújtja, ahol piros varrással megbolondított, minőségi fekete alcantara és bőrborítások váltják a gyári kárpitokat, továbbá számos kiegészítő kapta még meg a matt fekete árnyalatot, úgy mint a küszöblécek, betétek, rácsok, sőt még a pohártartó is.

Teljesítménynövelésről továbbra sincs hír.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!