Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elmúlt heti Tokyo Motorsport Japan 2008 kiállítás érdekes koncepciót tartogatott az ízléseket formájával évről-évre egyre inkább megosztó Impreza WRX rajongótábora számára. A látogatók ízelítőt kaphattak a Spec C változatról, mely hamarosan debütál a szigetország piacán.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az egyelőre csak Takumi koncepcióként emlegetett verzió külsőleg szinte egy az egyben megegyezik a japán utcáin jelenleg futkosó modellekkel, kicsit a dolgok mögé nézve azonban megerősített hajtást és futóművet találunk, felnik terén pedig 12 küllős garnitúrát, egyelőre ezüst színben pompázva.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A kaszni optikailag minimális változtatásai elsősorban a súlycsökkentést célozták meg. A pillekönnyű motor- és csomagtérfedő, valamint ajtók mellett vékonyabb üvegek, kisebb tank és akkumulátor felelősek a 70 kilós mínuszért, új elemként szolidabb első toldat, valamint feketére fényezett hátsó szárny tűnik fel a koncepción.

A Takumi még elég erőteljesen előfutár csak a gyártásba kerülő verzióhoz képest. A jövő januárban debütáló típus az előrejelzések szerint mind belsőleg, mind külsőleg komolyabb lesz: annyi már biztos, hogy fullos optikai-aerodinamikai csomagot kap, rallye-inspirált tetőbeömlővel, valamint aranyszínű felnikkel.

A többi részletre azonban a 2009-es Tokiói Autószalonig még várnunk kell.