Az Audi eddigi legerősebb autója az új 580 lóerős és 650 Nm nyomatékú 5.0 literes, V10-es ikerturbóval spékelt RS6-os. Ez az impozáns adathalmaz szinte felhívás az Audi specialista tuning cégek számára, hogy megmutathassák, mire is képesek. A német Motoren Technik Mayer Gmbh (röviden MTM) nem is habozott, és egy ütős teljesítmény csomaggal a világ egyik leggyorsabb kombi autójává varázsolták az RS6-ot.

Az MTM egyedül a motorvezérlő elektronika átprogramozásával további 76 lóerőt és 135 Nm-t csiholt ki a brutális erőforrásból. A megnövekedett teljesítmény mellett a menetteljesítmények sem maradhattak változatlanok. Az autó végsebessége eléri a 310 km/h-át, a 0-100km/h-ás gyorsulást pedig 3.9 másodperc (!!) alatt tudja le. Azért nem rossz egy családi kombitól, hiszen elég sok komoly sportautóval könnyedén tarthatjuk a tempót. Az alap tuning csomag beszerzését relatíve olcsón megúszhatjuk, hiszen „csupán” 3.999 eurót kérnek a műveletért. A német tuner dolgozik a teljesítmény további izmosításán, melyet elsősorban egy egyedileg fejlesztett komplett kipufogó rendszer fog biztosítani.

Az autó megjelenése maradt érintetlen. Új első kötény, hátsó diffuzor, 21”-os MTM bimoto felni garnitúra és egy új ültetett sport futómű teszi még sportosabbá az MTM Audit. A komplett RS6 R csomag ára 15,500 eurótól fog indulni.