Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A svájci tuning-specialista Rinspeed - a változatosság kedvéért - ismét egy Porschét vett kezelésbe. Legfrissebb alkotásuk egy átalakított Cayenne, melynek elemeit X-Treme csomag néven dobták be a köztudatba.

A Porschék mesterfokú tuningolásában immáron 30 éves tapasztalatot szerzett cég, szokásához híven egy igen ütős optikai-aerodinamikai szettet készített. Mindez nagyobb légbeömlőkkel tarkított új első lökhárítót, átszabott hátsó traktust, küszöböket, valamint sárvédő ív szélesítéseket takar, melyek együttesen egy rendkívül impozáns kiegészítéssé állnak össze. A feljavított külsőt az utastérben exkluzív bőrözés, egyedi sportülések, valamint számos multimédiás kiegészítő követheti – a kedves megrendelő igényei szerint.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Futómű terén mindenekelőtt hatalmas, 23x11 inches felnikkel szerelték a Cayenne-t, melyeken 315/25R23 abroncsok feszülnek. A kasznit a légrugós felfüggesztés vezérlésének átprogramozásával 35 mm-el húzták közelebb a kerekekhez - az ültetésről a Rinspeed futóműhöz fejlesztett tuningboxa gondoskodik, mely 110 mm-es tartományban belül biztosít állítási lehetőséget a magasságon.

A teljesítmény sem maradt változatlan: a Turbo alapjaira épült Cayenne X-Treme 600 lóerőt teljesít, melyet a motorvezérlő elektronika átprogramozásával, valamint egyedi fejlesztésű sport kipufogórendszerrel értek el a svájci kollegák.