Alig néhány hónappal a megjelenés és a hivatalos trailerek előtt, néhány szenzációs kémfotó látott napvilágot a Fast and the Furious eposz harmadik részéből. A 3F3F - Tokyo Drift autós képvilága – mint a címből is következtethetünk – elsősorban a rizsrakéták szerelmeseinek fog kedvezni.

A film sztorijáról igazán sokat még nem lehet tudni. Egyes híresztelések szerint ott fog folyatódni, Vin Diesellel, ahol az első rész véget ért: Dominic Torrento a közeg elől Tokióba menekül, ahol megmenti egy barátját, akinek komoly problémái vannak a helyi gengszterekkel. Természetesen a haver is igen erősen érintett Street Racer körökben, így már fel is bőghetnek a lóerők.

Más pletykák szerint Vin Diesel nem, Paul Walker pedig még véletlenül sem szerepel a 3. részben, alátámasztja ezt néhány publikus szereplőlista, ahol valóban nem lelhetők fel a neveik. A történet itt egy teljesen új szálon indul el, és egy tizenéves illegál-versenyzőről szól, aki Miamiban tengeti napjait, péntek esténként pedig pénzért nyomja a gázpedált – adózás nélkül persze. Hősünk egy szép napon a yard elől a bácsikájához disszidál, Tokióba. Itt aztán ismét megtalálja a társaságát a helyi csapatban, akiknek viszont komoly problémái vannak a yakuzákkal… és már helyben is vagyunk.

Végtére is az eddigiekben sem a történet kedvéért néztük ezeket a filmeket, ami pedig bennünket érdekel, a híresztelések szerint hatványozottan élvezhető lesz majd a moziban. A harmadik rész a Need For Speed Underground, és az „ősi” japán drifting világát idézi majd, minden bizonnyal igen exkluzív látnivalókat felsorakoztatva, mind autók, mind a keresztben autózás témakörében.

Erről árulkodnak a kémfotók is, ez egyes jelenetek bizony nem ritkán egy-egy japán gépcsoda életébe kerültek – nem véletlen gyártanak tehát minden filmhez többet az egyes autókból. A képek alapján a felhozatalra nem lehet majd panasz – kíváncsian várjuk mi sül majd ki mindebből. A film júniusban debütál az USA-ban, hogy hozzánk mikor jut el, arról még nincs adat.

A teljes galéria az Evolicious oldaláról tölthető le, valamint nemrégiben egy kém-videó is napvilágra került a forgatásról, melyet szintén az alábbi linkekről érhettek el!