Mint az már nem titok, idén két vadonatúj műsorszámmal készülünk a Tuning Show-ra, melynek leginkább lenge ruházatú hölgyek a főszereplői. A sort Magyarország első Shake The Ass versenye nyitja, mely igen kellemes vizuális élményanyagot tartogat a férfilátogatók számára!

Shake The Ass – azaz Rázd a feneked! verseny, ahol a fenék rázására kerül a hangsúly, mint például a Rio-i karneválon. A rendezvény minden napján, központi nagyszínpadunkon napi három alkalommal lesznek megtekinthetők a hölgyversenyzők, akik alkalomhoz illő zene támogatásában számot adnak nem mindennapi tudásukról.

A verseny szólóban történik, minden lánynak 40 mp áll rendelkezésére, hogy megmutassa ebbéli tudását, ügyességét és kreativitását. Minden versenyző egyforma, és egyben nagyon látványos színpadi ruhában „rázhatja” a színpadon, hogy kimondottan a fenék mozgása kerüljön előtérbe.

A produkciók értékelése kizárólag a közönség reszortja. A versenyzőkre a – szintén nem kevésbé szexi – Shake The Ass! hostess lányok által kiosztott formanyomtatványokon lehet majd szavazni, melyekre annak a lánynak a rajtszámát kell felírni, akit a verseny győzteseként szeretnénk látni. Szavazni pedig érdemes, hiszen a voksukat leadók között több ajándékot is kisorsolunk mindhárom nap folyamán!

A Shake The Ass! egy országos roadshow első, és minden bizonnyal legnagyobb állomása, melyre limitált számban még lehet jelentkezni. További infók és elérhetőségek a verseny facebook oldalán találhatók.

És hogy mi lesz a másik csajos, egyben rendkívül forró műsorszám? Kövesd figyelemmel a Tuning Show híreit, és hamarosan erre is választ kapsz! És persze nézd meg a Shake The Ass! lányaival együtt Te is élőben, március 25-27 között, a szezonnyitó Carstyling.hu Tuning Show-n!