Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az idei Carstyling.hu Tuning Show-n nemzetközi autó hifi érdekességekben sem lesz hiány. Az egyik exkluzív látványosság egyenesen Oroszországból érkezik hazánkba, a Piton Car Audio jóvoltából: a KICX demóautója egy Dodge RAM pick-up platójára épül, és egy 6,5 méter magas kalózhajót testesít meg, árboccal, kormánnyal, ágyúkkal, és minden létező kiegészítéssel!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az Európában egyedülállóan megépített demóautó 10db erősítőt, több tucatnyi subot és hangszórót, 15000 Watt hangot, fényeket és számos extrát rejt magában, az egyedi kidolgozás pedig mindenre kiterjed. Maga az asztalosmunka is külön művészi elismerést érdemelne, az egyes multimédiás kiegészítők pedig hihetetlen ötletesen kerültek beépítésre. A konkrétumokat azonban meglepetésnek szánják, így aki kíváncsi a részletekre mindenképpen látogassa majd meg a Piton Car Audio standját!

Természetesen ez nem minden: a cég haza DLD demóautóját is kihozza a rendezvényre, melyről annyit árultak el, hogy nevükhöz méltóan lesz Magyarország leghangosabb demóautója 2009-ben!