Ahogy minden évben, idén sincs Tuning Show drift nélkül. Mint megszokhattátok, mindig törekedtünk e téren is a nemzetközi szcéna ismert egyéniségeit hazánkba invitálni, így a 2009-es paletta is igen színes mezőnyt mutat: ismerkedj meg közelebbről a show külföldi résztvevőivel!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Kenneth Moen egyenesen Norvégiából érkezik hazánkba. A legjobb skandináv drifterként számon tartott versenyző karrierjét 2003 óta jegyzi az autósport, akkoriban a Peugeot 206 kupában ért el több dobogós helyezést, valamint a raliba is belekóstolt egy Civic Type R volánja mögött, a 2004-es szezonban összesen 6 győzelemmel. A driftet elsősorban bemutatózással kezdte, majd 2005-től Finnországban, Spanyolországban és Hollandiában is versenyzett, több első helyezést begyűjtve. 2008-ban a norvég Powerdrift sorozat bajnoka lett.Kenneth számos versenyautóval rendelkezik, többek között két Nissan Silvia S15 és egy 180SX van a tulajdonában.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Billy Nolan Írországból érkezik, első komoly eredményeit 2005-ben, a Prodrift nemzetközi sorozatában elért harmadik és negyedik helyezésével szerezte. A 2006-2007-es szezont motorbaleset, majd az abból történő felépülés miatt hagyta ki, azonban 2008-ban minden eddiginél nagyobb erődbedobással tért vissza: a Prodrift bajnokságában egy első és egy harmadik helyezést is sikerült beszereznie.
Billy szintén érdekelt a ralizásban és többféle pályaautós kupában, számos díjat be is gyűjtött az elmúlt évek során. Drifthez egy igen egyedien átépített Toyota AE86-ost használ.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Derek „Butsy” Butler szintén Írország szülötte, és a legrégebbi drifterek közül való. Pályafutását idestova hat éve kezdte utcai versenyzőként, majd több rendezvényen történő bemutatózással. A 2005-ben induló Prodrift sorozat egyik alapítótagja és szervezője volt két évig, majd 2007-től ismét versenyzett. Természetesen a bemutatók sem maradtak el, Európa számos neves rendezvényét fémjelezték már a Butsy-féle piruettek.

Idén azonban nem csak a versenyzők teszik exkluzívvá a show-t: a Tuning Show 2009 drift bemutatóit igen speciális show-műsorral fűszerezi meg a Fuel Girls csapata, akik a színpadi szereplés mellett aktív részesei lesznek a kültéri eseményeknek is. Több, előre kidolgozott koreográfiával, zenével a drift bemutatók egy teljesen új dimenziója nyílik meg a gumifüst illatára éhes közönség előtt! A megfelelő hangulathoz a demókhoz használatba kerülő három, stílszerűen éjfekete japán versenyautó is hozzájárul majd, melyek üléseiben naponta két alkalommal drift taxizásra is lesz lehetőség!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Ne feledd tehát: számos program mellett, itthon még soha nem látott, exkluzív drift showműsorral vár Téged is az idei Carstyling.hu Tuning Show, 2009. április 11-13-án, Budapesten a Hungexpón!