Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A szezonnyitó Tuning Show 2009 programjainak egyik fő látványosságát a FUEL színpad, és a hozzá szorosan kapcsolódó világhírű FUEL Girls formáció igen forró hangulatú előadásai jelentik majd. Ismerkedjünk meg egy kicsit közelebbről velük!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A FUEL Company, mint cég, az Egyesült Királyságban őshonos, tevékenységük szerint pedig saját, minőségi felnik gyártására, forgalmazására szakosodtak. Önmagában tehát a FUEL nem is lenne más, mint egy n+1-edik felni márka – bár tegyük hozzá, valóban nagyon szép görgők találhatók a kínálatukban – azonban van valami, ami a nevet sokkal többé teszi ennél: ez pedig a FUEL Girls formáció, mely mára méltán tette világszerte ismertté a társaságot.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A FUEL Girls és az általuk a világ legnagyobb autó kiállításain prezentált show műsor már messze túlnőtte a felni bizniszt: a lányok köré létrehozott teljesen egyedi image és előadás hihetetlen sikereket ért el, nem csak Európában, de az Egyesült Államokban és a világ több országában is, mutatja ezt többek között a tény is, hogy a FUEL mára saját műsort vezet az amerikai Octane TV-n.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Ha pár szóval jellemezni kellene a lányok előadását, a következők lennének: ultra szexi, tüzes, rock and roll és punk elemekkel tűzdelt sztriptíz show, mely szorosan kapcsolódik az autókhoz és az autóiparhoz. A műsorok a FUEL kifejezetten erre a célra kifejlesztett színpadán, a Car Catwalk Stage-en kerülnek bemutatásra, melynek különlegessége a közepén található forgó elem, melyre autóval is fel lehet hajtani. Így áll össze az egész egy igazi autós-csajos unikum látványossággá, melyet elsősorban látni kell ahhoz, hogy valóban elhiggye az ember.

A lányok évről évre új műsorral készülnek a rendezvényekre, a forró hangulat mellett azonban számos egyedi stílusjegy létezik, amit előszeretettel használnak. Alapelemük a tűz, mellyel igen ügyesen és látványosan bánnak, de ugyanígy az olaj, különböző szerszámok, mint pl. a flex, na és persze a show-hoz használt autók, melyek igen gyakran kerülnek ki az 1970-és évek amerikai szörnyetegei közül.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A FUEL gárdája folyamatosan cserélődik, a cél, hogy évről évre a legvadabb és legszexibb lányok előtt taposson a nyelvére a férfiközönség. Ahhoz, hogy valaki a csapatba tartozzon, alapvető az extrém és elsősorban rosszlányos stílus és életvitel. Talán nem véletlen, hogy a FUEL lányai között csak rendkívüli esetben (pl. az aktuális műsor kedvéért) találunk szőke hajkoronát, a lányok egytől egyig feketék, vagy esetleg vörösek, a tetoválások pedig kifejezetten előnyt jelentenek. Így lesznek a Fuel lányai igazán hitelesek, eredetiek, és ami a legfontosabb: NAGYON ROSSZAK.

A szlogenjük talán mindent elárul: „It’s better sorry than safe”.
(kb.: „Jobb utólag sajnálkozni, mint valamit biztonságosan csinálni”)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A FUEL Girls előadásaira minden nap három alkalommal kerül majd sor, így aki még nem látta jobb, ha már erre is időben felkészül! A lányok mellett a Fuel saját standját, felnijeit, valamint két igen exkluzív demóautót is hoz a rendezvényre!

Fontos infó: A FUEL műsora bár vad, de NEM korhatáros.