Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Nem fognak idén exkluzív látnivalók nélkül maradni az amerikai autók szerelmesei sem: a törökbálinti Mustang Cars műhelyének köszönhetően több, sok száz lóerőre hangolt új Mustang is megtekinthető lesz a Tuning Show 2008 keretei között!

A cég 2007 óta foglalkozik új Ford Mustangok forgalmazásával, valamint teljes körű tuningjával. Az átalakításokhoz elsősorban a Ford Racing alkatrészeit és kitjeit használják fel, amelyek segítségével nem csak a gyári minőségű tuning, de a garancia sem lehet kérdéses.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A dolog legérdekesebb részét természetesen a motortuning képviseli, melyhez a Ford Racing termékei mellett előszeretettel vetik be a Kenne Bell kompresszorait is, a végeredmény pedig könnyen akár egy 800 lóerős szörnyetegben formájában állandósulhat. Persze gyakoribbak az utcai használatra sokkal inkább alkalmas, „szerényebb” 600 lovas paripák.

A motor mellett teljes körű futómű tuning, az ültető szettektől kezdve a stablilizátorokig, vagy a felnikig minden megtalálható a kínálatban. Természetesen nem hiányozhatnak a kaszni kiegészítői sem, melyek leginkább a Cobra márkajelét viselik magukon - az optika és a futómű alkatrészei között pedig már több saját fejlesztésű elemet is találhatunk.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az igen exkluzív tevékenységi körrel rendelkező cég három megvadított Fordot hoz rendezvényünkre, köztük egy 4.6 literes kompresszoros verziót 472 lóval, egy 612 lovas GT500-at, valamint egy Shelby V8 design mintára megépített Mustangot!

Ne feledd tehát: több száz nemzetközi és hazai autócsoda mellett, tuningolt amerikai nagyvadakat is megtekinthetsz idei szezonnyitó rendezvényünkön, március 22-24. között a Hungexpón!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!