Info lorem ipsum szöveg

National 11 - Autós és ifjúsági fesztivál

National 11 - Autós és ifjúsági fesztivál

2017 nyarán elmaradhatatlan módon június utolsó szombatján, azaz 24-én, újra itt a National - Autós és ifjúsági fesztivál! BADUM-TSSS!

Mivel lesz másabb, mint az eddigi 10?
Borzasztó egyszerű. Még több autóval, még nagyobb bulival és még több érdekességgel készülünk!

:::::::::::::::::::PROGRAMOK:::::::::::::::::
09:00 - STAND ÉPÍTÉS
10:00 - AUTÓSOK PARKOLTATÁSA
13.00 - 10mp HANGZAVAR
14.00 - AMATŐR GYORSULÁSI VERSENY (ÓRA ELLEN)
15.00 - GUMIFÜSTÖLÉS
15.25 - MOTOROS KASZKADŐR SHOW
16.00 - AUTÓS LIMBÓ
17.00 - TAEKWON-DO BEMUTATÓ (TDK SPIRIT EGYESÜLET)
18.00 - SQUAD SEXY CARWASH
18.30 - EREDMÉNYHIREDTÉS
19.30 - FOLLOW THE FLOW - FURA CSÉ ÉS BLR
20.30 - DENIZ
21.30 - UFO EGYÜTTES
22.30 - SEMPERGER G
22.30 - HABPARTY
23.00 - DJ SZECSEI
01.00 - ZÁRÓRA

Az eseményre jöhetnek a regisztrációk a National Tuners oldalára, PRIVÁTBAN az autó fotójával és rendszámával.

A rendezvényig, pedig ne felejtsétek el behívni a haverokat is, hogy ők is veletek együtt bulizhassanak! Megosztásra fel!
Figyeljétek a részleteket a további programokért ;)

Üdv.
NTC Team

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Carstyling.hu stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
National Tuners
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Hort Nagyközség Önkormányzata 3014 Hort Szabadság Tér 40.,
Dátum
2017.06.24 - 2017.06.25
Kezdés
10:00
Befejezés
01:00
Programok
Gyorsulási verseny, Autós találkozó
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2437

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.hu összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2017. június 24. 13:16


Kellemesen szellős nyári melegben, javában zajlik a 11. National Autós és Ifjúsági Fesztivál Hort központjában. A kipufogó hangnyomásmérés már lement, jelenleg pedig éppen a gyorsulási versenyhez vonulnak fel a nevezők, de a programok - és a rendezvény -
zöme még bőven hátra van. Rengeteg autós tette tiszteletét idekint és még most sem késő elindulni a helyszínre. Galériánkban néhány előzetes képet találtok a jelenleg is zajló eseményekről.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!