Lóerők Éjszakája (Drift Pro & Night Pro Series, Futam Gyorsulási OB)

Hazánk egyetlen és utánozhatatlan éjszakai autós napja kerül megrendezésre június 9-én a tököli repülőtéren. A tavalyi évben közel ötezer látogató volt kíváncsi a drift, gyorsulás és gymkhana szakág összefogásával létrejött rendezvényre. Az idei évben a szervezők még egy lapáttal rátesznek, hogy az éjszakába nyúló versenyeken minden igényt kielégítsenek.

A Lóerők Éjszakája szállóigévé vált autós körökben, mivel egyedi látványvilága miatt a fiatalok és benzingőz vérűek megjelenése már-már kötelező jellegű. A kietlen tököli reptér erre a napra ugyanis teljesen átalakul: autós programok, gyönyörűen kivilágított gyorsulási pálya és drift aréna várja a kilátogató nézőket. A nyári hőségtől sem kell aggódni, mivel a rendezvény délután 5 órától nyitja meg kapuit és egészen éjfélig tart majd a móka.

A korai érkezők gyönyörű Fordokba akadhatnak, mivel a Ford Majális jóvoltából a márka szinte összes típusával találkozhatunk a letűnt korszaktól egészen mostanáig. A Carstyling csapata az év egyik legnagyobb autós szépségversenyét tartja, így tuningolt és porrá ültetett csodavasakban sem lesz hiány. Az egyedi építésű autók utcájában az este folyamán kezdődik az igazi underground hangulat, olyan, mint amit a nagysikerű Halálos Iramban mozifilmben is láthattunk. Nem lesz hiány a nagyteljesítményű tucc-tucc autókból is, aki erre gerjed egész biztos csodájára fog járni annak, amit látni fog.

Sok időnk a bámészkodásra nem lesz, ugyanis a gyorsulás szerelmesei egy gyönyörűen kivilágított kifutón tehetik próbára magukat. A nevezési díj bagatell, így ha kedvet kapunk, akár sportos utcai autónkkal is felállhatunk a csíkra, vagy kihívhatjuk barátainkat. A drift arénában is nagy lesz a nyüzsgés, mivel hazánk gymkhana huszárjai a drift verseny rövid szüneteiben bemutatókkal fogják szórakoztatni a nagyérdeműt. Már a tavalyi évben is nagy sikert arattak a szirénákkal felszerelt versenyre épített Ladák, a srácok egész biztosan készülnek idén is valami meglepetéssel.

A rendezvény legjobban várt eseménye vitathatatlanul a Hell Energy Országos Drift Bajnokság 3. futama. Minden bizonnyal rekordszámú versenyző fog nevezni, mivel az elmúlt esztendő egyik legjobb versenyének címét kapta a tököli éjszakai derbi. A drift gladiátorainak küzdelmeit a nagyteljesítményű reflektorokkal megvilágított nyomvonalon egyedi látványelemekkel is feldobják a szervezők. Természetesen ilyenkor a pilóták is kicsinosítják autóikat: világító szelepsapkák, neoncsövek, stroboszkópok, meg ami a csövön kifér. Az üvöltő V8-asok, turbós vasak mellett természetesen a NanoEnergizer által támogatott 550 lóerős Mustangot is láthatjuk majd, ahogy lapjával fűzi a pályát.

Már minden összeállt erre az elképesztően jónak ígérkező éjszakai rendezvényre, akik tavaly részesei voltak a Lóerők Éjszakájának azok biztos, hogy idén sem fogják kihagyni. A kérdés pusztán az, hogy vajon Te kedves olvasó hogyan döntesz?


Lóerők Éjszakája – Június 9. szombat. Start: 17:00

  • Hell Energy Országos Drift Bajnokság 3. futam
  • Gyorsulási verseny (402m)
  • Gymkhana Show
  • Carstyling.hu Tuning szépség verseny

Belépő: 2.000,- Ft

Bövebb info: www.driftgp.hu / www.drifting.hu / www.gymkhana.hu / www.futam.hu

Kövess minket a facebookon is a rendezvénnyel kapcsolatos friss hírek, infók miatt!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Klubkártya kedvezmény: Carstyling.hu VIP parkoló használata, nevezés az autós szépségversenyen
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
www.drifting.hu
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Tököl Repülőtér,
Dátum
2012.06.09
Kontakt
Negyedmérföld Kft
Mobil
+36 (70) 522-00-16
E-mail
[email protected]
Web
www.futam.hu
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!