World Series by Renault 2011

Professzionális autóversenyek és izgalmas betétfutamok a pályán, látványos bemutatókkal, Forma–1-es tesztelésekkel, bokszutca-látogatással, családi programokkal, LI–2-es légi bemutatóval, szimulátorokkal, gokarttal – a Word Series by Renault (WSR) családi autóverseny-hétvége idén is visszatér a Hungaroringre 2011. július 2-3-án. Állítsd ki átépített Renault-dat Te is, a Carstyling.hu-val! A legnagyobbak közt A hungaroringi hétvége a legelső körben került be a World Series by Renault 2011-es versenynaptárába. Ez több szempontból is jelentős: idén lesz az ötödik magyarországi verseny, ráadásul nincs még egy olyan helyszín a versenynaptárban a WSR 2005-ben indult sikertörténete óta, amely ötször – nemhogy egymás után – bekerült volna a vendéglátó pályák közé. A WSR népszerűsége hazánkban (is) töretlen, hiszen tavaly már 135 ezer látogatót vonzottak a professzionális autóversenyek és a családi programok. Versenyek a p ályán: 3 fő kategória és betétfutamok A WSR csúcskategóriája a Formula Renault 3.5 Series (a szériákat jelölő számok a motor hengerűrtartalmára utalnak literben). Az itt induló versenygépek megszólalásig hasonlítanak a Forma–1-es autókra, ami nem is csoda, hiszen ez a Forma–1 előszobája, ahonnan Kubica, Vettel is átkerült a száguldó cirkuszba.
A Eurocup Formula Renault 2.0 modelljei is nagyon hasonlítanak a Forma–1-es autókra (Kimi Räikkönen versenyzett e kategóriában), és bár ezek a gépek valamivel lassabbak, az izgalmas előzések, koccanások itt sem maradnak el. Sőt! A fiatalok még inkább szeretnének kitűnni a mezőnyből, hogy feljebb és feljebb lépve a ranglétrán egyszer eljuthassanak a csúcsra! Nagyon látványos és népszerű a Eurocup Mégane Trophy is, amelyben 360 lóerős, az utcai Mégane-okra hasonlító modellek fej fej mellett száguldva harcolnak a jobb helyezésekért.
Az egyes kategóriák versenyei mindkét napon zajlanak, amelyeket időmérők előznek meg, ahol eldől a rajtsorrend. A garantált versenyélmény egyik záloga, hogy teljesen egyforma autókkal versenyeznek kategóriánként, ráadásul még az autók szervizelését is kontrollált körülmények között végzik a Renault Sport Technologi¬es szakemberei. Lotus Ladies Cup! Betétfutamként a magyarországi Lotus Ladies Cup megrendezésre kerül, amely¬ben hölgy autóversenyzők és celebritások versengenek a bajnoki címért. A soro¬zatban a versenyzők egyforma Lotus Elise 1,6 típusú, 138 lóerős, versenyzésre átalakított autókkal indulnak, név szerint: Ördög Nóra (RTL Klub), Kiss Ramona (színész, Barátok közt), Bús Edina (autóversenyző), Kőváry Anett (hírszerkesztő, Class FM), dr. Molnár Ágnes (jogász, korábban motorversenyző), Budaházi Nóra (modell), Benik Garami Anett (Benik Balázs háromszoros rali bajnok felesége), dr. Bánki Ágnes (jogász).
A versenyeket a helyszínen hangos kommentár kíséri. A hatalmas kivetítőkön pe¬dig a pálya nem, vagy kevésbé látható részein történő események láthatók élő¬ben, majd pedig lassítva – ahogy a tévében. (Az eseményt az Eurosport közvetíti.) Még mindig a p ályán... Amikor nem időmérők vagy versenyek, akkor látványos bemutatók zajlanak a pá¬lyán. Ilyen a Renault Sport Show, amikor négy sportautót bűvöl meg négy kasz¬kadőr a volán mögött... Meg az autó tetején állva. A gumifüst száll, miközben az autók milliméterekre egymástól száguldanak fel-alá a célegyenesben, a közönség nagy örömére. Idén ismét eljön Jean Ragnotti! Az egykori rali világbajnok úgy bűvöli autóját, mint¬ha lába meghosszabbítása lenne: hatalmas tempóval haladva képes 360 fokos pi¬ruettre, akár többször is egymás után. Amit ő tud, azt nagyon kevesen tudják!
És idén is lesz Forma–1-es bemutató! A Lotus Renault GP csapata eljön a magyar¬országi WSR-re, ahol az állandóan látogatható élő bokszból naponta háromszor kigurul a pályára a Forma–1-es autó és megismerteti a nézőkkel az autóverseny¬zés csúcsának élményét. A tervek szerint a Renault Forma–1-es kamionja is bemutatkozik a pályán, illetve a Renault Trucks kiállítási területén. A pálya mellett Miközben a pályán folyamatosan zajlanak a versenyek és a látványos bemutatók, a pálya mellett egész nap rengeteg, minden eddiginél bőségesebb szórakozási lehetőség kínálkozik (természetesen ezek is ingyenesen!) Lesz látványos LI–2-es légi bemutató, vidámpark ugrálóvárakkal, pedálos autóversenypályával, körhintával, arcfestéssel, táncosokkal; kerékcsere-verseny, szimulátorok minden mennyiségben, autókiállítások, autós múzeum, technológiai, biztonsági és környezetvédelmi bemutatók; gyerekprogramok, vetélkedők, kamionok – csak néhányat kiemelve.
Állítsd ki Te is a Renault-d! A rendezvényen szervezői lehetőséget biztosítanak a Renault gépjárművek utólagos átalakításának bemutatására is, így ha átépített autóval rendelkezel ebben ezen a márkán belül, és van kedved standunknál kiállítani – egyúttal több, mint százezer embernek megmutatni – jelentkezz nálunk már most, a [email protected] címen! A levélbe írd meg neved, telefonos elérhetőséged, valamint a Carstyling azonosítód, vagy ha az autód nem szerepel nálunk, mellékelj néhány képet róla az üzenethez. Szüntelen szórakozás – határok nélkül A WSR szlogenje: Szüntelen szórakozás! Ez itt más versenyekre jellemző kötöttsé¬gek nélkül érvényes, hiszen mindenki oda ül, ahová csak akar: a célegyenes mel¬letti Gold, vagy Super Gold fedett tribünök egyikére, a célegyenes végén található első kanyar melletti lelátóra, a bokszok épületének tetejére, a lelátók közti füves területre... bárhova. A WSR-en állandóan nyitva a Paddock – a csapatokat kiszolgáló kamionok, a szer¬vizek és a versenyzőpihenők területe –, ahol összefuthatnak a versenyzőkkel, megnézhetik, hogyan készítik elő a versenyautókat; ráadásul mindkét nap kinyit a bokszutca is, bepillantást engedve a csúcskategóriás autóversenyzés legtitkosabb kulisszái mögé. Belépési infók és egyebek Az ingyenes belépőjegyek június első felétől elérhetőek a Renault márkakereskedésekben – itt az ingyenes programfüzet is beszerezhető –, de az internetes oldalon is elérhetők lesznek. A szervezők idén is ingyenes buszjáratok indításával könnyítik meg a pályára kijutást. Jegyezd fel tehát a naptáradba: 2011. július 2-3. (szombat és vasárnap), Hungaroring, World Series by Renault! További infók a fenti webcímen.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Klubkártya kedvezmény:
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
www.worldseriesbyrenault.fr/hu/calendar/hungaroring/Pages/Default.aspx
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Budapest, Hungaroring,
Dátum
2011.07.02 - 2011.07.03
Telefon
+36.1.23.72.133
Fax
+36.1.23.72.101
Web
www.worldseriesbyrenault.fr
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!