0815 Extrém Rally

A 0815 csapata bemutatja az Extrém Rallyt. Magyarország legnagyobb jótékonysági tájékozódási versenye 2010. június 5.-én veszi kezdetét. Egy igazi autós-motoros őrületre vágysz, akkor itt a lehetőség, gyere, bulizz együtt sztárokkal, szerepelj TV műsorokban és indulj el: Az Extrém Rally az EAGLES American Football Team szervezésében, 2010. június.05- 06 – án kerül megrendezésre. Maximum 100 autós és 100 motoros versenyző jelentkezhet. A verseny részleteit megtalálod itt az oldalon .Extrém Rally…..az őrület folytatódik…... 2010. június. 05 – 06-án a 0815.hu és az Eagles American Football csapat bemutatja a Budapest – Várgesztes autós-motoros tájékozódási túrát, az Extrém Rallyt. Ahhoz, hogy a futam elindulhasson, nincs szükség másra, mint 200 lelkes és örült autósra és motorosra, akik vállalják, hogy Budapestről a Pólus Centertől indulva kalandos úton eljutnak a végcélhoz a Várgesztesi Villaparkba... Na persze nem ennyire egyszerű az egész. Az út, kalandos helyeken, különleges utakon vezet majd keresztül, ahol érdekes feladványok megfejtését követően kaphatják majd meg az indulók a következő megálló koordinátáit. Minden egyes állomáson különleges feladatok is várják a versenyzőket, amelyekkel 1 – 10 közötti pontot lehet szerezni A verseny alatt időmérés nem zajlik,sőt kifejezetten TILOS a KRESZ által előírt szabályok megsértése. A végeredményt az állomásokon megszerzett pontok összessége adja ki. A meghirdetett 100 autó és 100 motor mellett, sok közismert személyiség, média is képviselteti magát. Az út végén a versenyzők a Várgesztesi Villapark élményfürdőjének hűs vizében pihenhetik ki a fáradalmakat, azt követően egy jó ízűt ehetnek, és már indul is az exkluzív medencés party gála közismert Dj-k (Dj Györemix és Dj Zefil) vezetésével. Eltöltünk egy kellemes éjszakát, és másnap folytatódik az őrület…..egy kis meglepetéssel….majd teli hassal bulizunk tovább és a második nap végén, megtudjátok, hogy ki viheti haza vándorserlegünket a sok értékes nyeremény mellett. Ez a futam nem csak buli, hanem figyelemfelkeltő akció is. Célja, hogy támogassuk a Magyar Mentőmotorosokat. Az alapítványt minél több hasznos eszközzel és pénzbeli adománnyal szeretnék megajándékozni, melyeket mindenki személyesen adhat majd át KLIKKELJ, REGISZTRÁLJ. JELENTKEZZ: www.0815.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Klubkártya kedvezmény: 10% kedvezmény a nevezési díjból!
Hazai rendezvény
Szervező
0815
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Bp-Várgesztes,
Dátum
2010.06.05 - 2010.06.06
Kezdés
08:00
Befejezés
16:00
Kontakt
Minti
E-mail
[email protected]
Web
www.0815mentomotor.ning.com
Programok
Rallye
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!