Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Mai bemutatónkban egy gyönyörű Alfa Romeo 155 típusú személygépjárművet ismerhettek meg közelebbről. Az autót, mely Ausztriából érkezett hazánkba, gazdája 2002 őszén vásárolta. A kocsi külseje egy Lester spoiler kittel lett helyrerakva, ami az első és hátsó lökhárítót, a küszöböket és a hátsó szárnyat tartalmazza magában. Ezzel a kis extra összeállítással egy igazi, elegáns sportlimuzin hatását kelti, az állítható dőlésszögű DTM szárny pedig egy rendkívűl dekoratív befejezést ad az autónak. Ami a kerekeket illeti, remek választás volt a 2 pár 16"-os fehér O.Z. felni, ami a metálpiros fényezéssel kombinálva elég ütős összhatást eredményez. A külső optikát egy Supersprint hátsódob DTM végei teszik teljessé.

A belső tér átváltozásának sorát színre fújt elemek kezdték, amelyek eredetileg fautánzatú műanyagok voltak. Ezután következtek a zender váltógombok, pedálok, ajtónyitógombok, amelyek mind-mind a sportosság jegyeit hordozzák magukon. Utolsó lépésben Sparco szivacsok kerültek az övekre.

A hajtásról egy 2000 ccm hengerűrtartalmú 16 szelepes Twin Spark motor gondoskodik a maga 150 lóerejével. Az aggregát szinte teljesen megőrizte gyári állapotát, csak egy BMC direktszűrő került a gyári légszűrő helyére. A kipufogórendszer sem maradt érintetlenül, a gyári középdobok kikerültek, a hátsódob helyére pedig egy Supersprint kipufogódob került. A katalizátor viszont bent maradt a rendszerben a környezetvédelem jegyében.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Egy szélvédő matrica is felkerült, amelyen az Alfa Corse felirat olvasható, ez az Alfa gyári versenycsapatának a neve, a jelük pedig egy fehér háromszögben helyet foglaló négylevelű lóhere. Ezt a csapat egy pilótája rakta fel először, hogy szerencsét hozzon neki, és sikerült is megnyernie vele a versenyt. Azóta az Alfa minden versenyautójára felkerül ez a kabala, többnyire az oldalindex fölé, e trend jegyében került fel a matrica erre az autóra is.
További sok sikert az autóhoz! Gratulálunk!



Típus


Alfa Romeo 155 2.0i TS


Tulajdonos


Cacho


 


Motor


Motor


2000ccm 16V Twin Spark 150 LE


Légszűrő


BMC direktszűrő


Kipufogó


Supersprint hátsó dob


Futómű


Felnik


O.Z. superturismo corsa, fehér 16?


Külső optika


Spoilerek


Lester spoiler kit állítható dtm szárnnyal


Egyéb


Alfa Corse szélvédőmatrica


Belső optika


Extrák


Zender váltógombok, pedálok, ajtógombok


Elemek


Színre fújt belső elemek


Egyéb


Sparco ővpárna