Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elsősorban Mercedeseket tuningoló svájci FAB Design, a hagyományokkal szakítva a Panamera mellett sem mehetett el szó nélkül. A négyüléses Porsche többek között teljesen egyedi aerodinamikai szettet kapott, némi technikai módosítással karöltve.

Az új optika bizonyára megosztja majd a véleményeket, hiszen a brutálisan kiszélesített, jókora beömlőkkel tűzdelt kasztni meglehetősen extrém külalakot kölcsönöz a családi sportautónak. A csúcspontot a VIVA tv logójára hajazó, három trapéz-végződéses kipufogóvég, ami viszont már inkább mutat érdekesen, mint harmonikusan.

Az autót jelentősnek nem mondható 20 mm-el ültették meg, a széles ívek alá pedig jókora, 22 hüvelykes könnyűfém garnitúrát rejtettek. A duplavillás küllők mögött sport fékrendszer körvonalazódik, minderre pedig szükség is lesz, hiszen az előzetes infók szerint komoly motortuning is készül a 4.8 literes turbós aggregáthoz, mellyel 200 paci költözik a gyári 500 lóerő mellé.

A FAB Design Panamera mindössze 15 példányban készül majd – kérdés, ez az exkluzivitás növelését, vagy a kereslet reális belövését jelképezi-e.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!