OUTLAW, azaz törvényen kívüli, számkivetett... John és Edison Sarkisyan így nevezi a stílust, amelyben alkotnak és amely égisze alatt a képeken láthatóhoz hasonló veteránkorú Porschék, avagy Porsche replikák kerülnek ki a kezeik közül. 

A kalforniai testvérpár két frissebb alkotásába a Toyo Tires átjárójában lehetett belefutni az idei SEMA Show-n, a két hihetetlenül egyedi, de mégis tisztelettudóan tradicionális öreg sportautó hihetetlen látványt nyújtott. Bele lehet menni itt a restomod átalakításokba, a patikára bőrözött utas- és motorterekbe, a makulátlan kasztnismunkába, az igazi egyediséget azonban minden kétséget kizáróan a rézdíszítésekkel érték el a gépeken, melyek valahol a hotrod-építés világát idézik.

 

Merőben alternatív megoldás, mégis elragadó, ahogyan a hihetetlen kézművesmunka megalkotta a réz-részleteket, kárpitokat és a bőrözést mindkét koncepcióban. A stílus látszólag jobban fekszik a lowridereknek, legalábbis egészen addig azt gondolná az ember, amíg meg nem látja ezeket az autókat.

Mindkét Nardo-szürke mestermunkához pazarul illeszkedik az 52outlaw felnikhez, melyeket a fifteen52 Magnus Walker-rel közösen fejlesztett ki. A 356-osra pedig a SEMA szervezői is felfigyeltek, John indulhatott is az idei Battle of the Builders-en az autóval.

A képek egy részéért nagy köszönet Lambo-nak!

Forrás: Carstyling.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg Te is facebook oldaladon! Játékunkon egy Ken Block által dedikált, eredeti SEMA Show rendszámot sorsoltunk ki, ha részt vettél, nézd meg Te nyertél-e!
» Részletek itt! «