Ryan-nél bekattant valami: ki akarta vinni a vasat a Dubshed talira. Ehhez viszont tenni kellett, nem is keveset. A költségvetés viszont nem engedte meg, hogy eszetlenül költsön az autójára. Éppen ezért, amit csak lehetett, saját maga csinált a kocsin.

Ilyen például az egyedileg átalakított első lökös is, amiben a beömlők meg lettek fordítva, vagy az autó színe, ami eredetileg a VW Up gyári kékje. A fényezés előkészítésében a barátnője is sokat segített. Ahhoz, hogy időben elkészüljön, nagyon sokat kellett dolgozni. Úgyhogy a napi munka után, ami reggel 7-től, este 10-ig tartott, átrohant a műhelybe, ahol hajnal 3-ig csinálta a kocsit, majd hétkor újra irány a munka. Elmebeteg dolog, de ha egyszer bekattan valami, az nem enged és Ryan-nél pontosan így történt.

Meg is lett az eredménye! A kis Polo igazán durvára sikerült! A rengeteg mateknak köszönhetően sikerült belőni a futóművet rendesen. Az autó jelenleg laposabban kúszik fixen, mint bármelyik hasonló típus lufikkal. Bár az ír utak nem éppen kedveznek az alacsony autók kedvelőinek, de ez egy olyan megszállott arcot, mint Ryan nem különösebben érdekli és imádja, ahogy értetlenül bámulják mindenhol a lehetetlenül alacsony VW-t.

A beltérben a műszerfal alja megkapta az autó színét, a gyári kormány átadta a helyét egy Momo-nak, és komplett MK5 ülésszett váltotta az eredeti székeket, piros bőrbe húzva. A piros színt nem csak belül találjuk meg! A 7 és 7,5 széles BBS RS felnik közepe is ebben az árnyalatban tündököl. Egészen pontosan az Aston Martin gyári piros színét kapták egy kis arannyal megbolondítva, tüskés csavarokkal és piros-arany kupakkal.

A fotózás idején pont egy rendezvényt tartottak a városban, aminek következtében rengeteg ittas forma csetlett-botlott az autó körül, illetve a lényegesen több rendőr is jelen volt, mint szokott, ráadásul ott sem szívlelik az épített autókat, úgyhogy sürgően másik helyszínt kellett nézni. Ezzel nincs is nagy baj, de az autóval nem lehetett felállni sehova, és hiába tettek meg mindent, szedték le a lököst meg hasonlók, az autót meg kellett emelni kicsit, hogy fel tudjon állni a rámpára. Biztosak lehetünk benne ,hogy nem sokáig maradt abban a magasságban. IDE KATTINTVA találhattok még képeket a Polo-ról! 



 

Forrás: FusedUK