A terepminta mindig megosztja a közönséget. Van, akinek nagyon bejön és vannak olyanok akik ciki dolognak tartják. Minden a tálalástól és a minőségtől függ. Vannak olcsóbb megoldások, amik ugyan messziről jól néznek ki, de közelebbről nem okoznak túl nagy élményt. A drága megoldások minőségével tuti nem lesz gond, csak éppen az autó többi részének is mennie kell hozzá.

Hosszú sorokon át lehetne fejtegetni ezt a dolgot, azonban itt van ez az EVO, ami véleményem szerint nem néz ki rosszul ezzel a szettel. Magán a bódén nem sokat változtattak. A ködlámpákat kikapták. A fényszórók belső része fekete lett. A Lökhárító kapott egy Greddy toldatot, hátul pedig Rexspeed műanyagok lettek a lökösre szerelve.

Ezután a a Decal Jones emberei komplett 3M Urban Camo fóliával húzták be az autót. Nem elég a rejtőszín, de a földhöz is kell lapulni! Ezt Air Force és Airlift termékekkel és dupla 444C kompresszorokkal sikerült elérni. A kerékjáratokban 9,5x19-es matt fekete Avant Garde M510 felniket találunk.A motor környékén K&N szívócső és intercooler csövezés, Turbosmart lefújószelep, HKS HiPower kipufogó jelenti a változást, illetve a fém fékcsöveket a az AMS szállította. 

Terepminta ide, vagy oda, sokan elfogadnánk így ezt az autót! 

Még több képért KATT IDE! 



 

Forrás: Slammedenuff