Hol vannak már azok az idők, amikor a versenymúlt előtt tisztelegve, az utcai gépeket is úgy öltöztették fel, mint a pályán használt társaikat? Ma már mindent "használhatatlanná" tesznek. Sok fanatikus rajongó még mindig nem bírja elfogadni, hogy egy WRX vagy EVO "kitört" kerékkel, vagy éppen a betonhoz préselve közlekedik. Pedig jobb ha hozzászoknak, hiszen lassan átlépünk a 2017-es évbe és ez a tendencia tovább folytatódik. Amerikában ugyanis nem lehetetlen összegyűjteni pénzt egy sportosabb Japánra és aztán átformálni olyanná, amitől a rally rajongók hátán feláll a szőr. Márpedig az új generáció nem tisztel semmit. Ők már úgy nőttek fel, hogy bármit megvalósíthatnak amit csak szeretnének. Éppen ezért lehetséges az, hogy a képeken látható Mitsu, egyszerre sportos és egyszerre teljesíti a stance szabályait. (Már ha van ilyen ugye.) 
A külsőn felfedezhetjük a sportos kiegészítőket. Front-R toldat, projektoros ködlámpák, Varis hátsó lámpák, Rexpeed karbon kipufogó hővédő, Seibon karbon géptető, SSP alu kartervédő, Rexpeed karbon küszöbtoldat, hátsó ablak szellőző, és a lökhárítókon található "kések" szintén karbonból. A motor teljesítménye is javítva lett néhány aprósággal mint például az AMS intercooler, teljesen új csövezéssel, szintén AMS szívócsővel és légszűrővel, HKS kipufogóval. A Mishimoto-tól érkezett az új hűtő és a hozzátartozó csövek is. Még a felnik is sportosnak mondhatóak. A Work Meister S1R görgők elöl 9 hátul 10,5 szélesek és 18-asok. Azonban a futómű teljesen kinyírja a versenyérzést. Ugyanis amikor az AirDynamiks és Accuair elemekből felépített rendszer leengedi a földre a bódét, már azt se tudjuk elképzelni, hogy ez az autó sík terepen tud gurulni, nemhogy egy murvás szakaszon. Erre rátesz egy lapáttal a Megan Racing állítható lengőkar készlet, mert ahogy az autó a földre kerül, a sárvédő szó szerint magába szippantja a felniket. 
Szóval akkor ez most jó, vagy megint hazavágtak egy pályára való gépet? Mindenki döntrse el magában. Ha elsőre nem megy, akkor kattintsatok IDE és nézzétek meg a többi képet is! 





 

 

Forrás: Slammedenuff