Ha valakinek korábban már volt egy épített Golf-ja, amiből átült egy Beetle-be, ami szintén nem maradt gyári, akkor várható, hogy jön még valami a házhoz. Nos, az angliai származású Kat Giles-nek kellett egy nagyobb autó. A képeken látható Q3 lett végül a befutó, persze nem ilyen állapotban vette!

A sztori rém egyszerű: szerdán megvette, vasárnap már be volt szerelve a komplett Airlift Performance szett. Innentől apró finomítások jöttek. Fekete jelek, USA díszrács, egy kis fóliázás a beltérben. Na meg persze egy "rendes" felniszettre is szükség volt, így a Rotiformtől érkeztek a BLQ típusú kerekek.

Azonban ahhoz, hogy tökéletesen le lehessen engedni a bódét, ki kellett vágni a sárvédőkből egy kicsit. Itthon még régebbi autóknál se szívesen csinálják néhányan, nemhogy egy vadiúj verdánál, de Kat nem foglalkozott ezzel. Le akarta tenni a porba a kocsit és kész!

Időközben megérkezett a csapott aljú kormány is. Szóval most kb itt tart a dolog, és a tulaj ugyan azt állítja, hogy ez az autó családi rohangálós lesz, van egy olyan érzésem, hogy látjuk majd még találkozós összefoglaló videókban. 

IDE kattintva még több képet láthattok!



 

Forrás: I Love Bass