Imre korábban egy F Astra tulajdonosa volt. Természetesen az sem volt gyári állapotban, de aztán tavaly nyáron megunta és egy másik autó után nézett. Mindenképp Astra-t szeretett volna, de nem olyat, ami minden sarkon szembejön vele. (Egy Astra esetében ez elég vicces elképzelés :-D) Szerencsére létezik olyan típus ami megfelelt az elképzelésének, ez pedig a képeken látható G Astra Coupe.

Na persze közel sem ilyen állapotban vette! Első ránézésre teljesen rendben volt az autó. Imre megvette és aztán szép lassan előjöttek a hibák. Alapból 60/40-es rugók voltak a kocsi alatt, de a gátlók már rég megadták magukat. A 15-ös felniken ballonos 185/65-ös gumik figyeltek, tükörradiál állapotban. Imre ezen fellelkesülve vett alá egy gewindét, kikapta a segédrugókat és miután beszerelte a szekér alá, leengedte a bódét. Na, kb. pont eddig tartott a boldogság, mert a motor is kifingott, még mielőtt rendes felni került volna a kocsira. Márciusban motor ki és minden este, munka után mentek a munkálatok. A cél az volt, hogy Stancefestre elkészüljön!

Két héttel az esemény előtt sikerült is összerakni mindent és jöhettek a gurigák. Borbet T felnik lettek felcsavarozva, elöl 8 hátul 9,5x17-es méretben, 195/40 és 205/40-es gumikkal. A beltér maradt gyári bordó bőr. Imre egyszerűen szerelmes lett a belsőbe és esze ágában sincs kicserélni azt. Egyedül a hifin javított valamelyest: Akai 2 DIN multifejegység, Hertz magasakkal, Pioneer mélyközepekkel és 500-as DLD láda, 640-es Alpine erősítővel felel a szórakoztatásért.

Magasság rendben, felnik az autó alatt, Approved kép megérkezett. Azt hinné az ember, hogy ilyenkor a tulaj boldog meg minden, de nem Imre! Ő már szedné szét megint a vasat, mert már most konkrét elképzelése van a 2017-es megjelenéssel kapcsolatban. Új szín, új felnik, peresebb gumik és olyan külső amire ránézve olyan érzésünk támad, mintha eleve így gurult volna ki a kapunk az Opel, mégis teljesen más mint a többi. Nagyjából ennyit tudunk. Azt hiszem érdemes lesz figyelni mi alakul majd ki a kupéból. Addig is remélem több kép fog készülni az autóról, mert eddig szinte semmit sem találtam. (Igen, ez célzás volt! :-D)