Láttak már olyan szervizsátrat, amin egy egész család is simán csimpaszkodhat? A Surf&Turf sátrak robosztus felépítése ezt is lehetővé teszi. De van itt még sok más extra is, amivel kiemelkedik a hazai sátorpiac mezőnyéből. A sátrakkal és forgalmazóikkal ismét találkozhatnak az Automobil és Tuning Show-n, az A pavilon 91-es standján.

Győri Kristóffal, a Surf&Turf sátrak kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Mountent Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.

Jól látom, hogy a Surf&Turf Magyarország egy év elteltével ismét kiállít a Nemzetközi Automobil és Tuning Show-n?

Köszönjük kérdésedet, igen, jól látod. A tavalyi év sikere miatt úgy gondoltuk, hogy idén sem maradhatunk ki a jóból.

Ezek szerint sikeres volt a tavalyi bemutató?

Azt gondolom igen. Ugye mi meglehetősen újnak számítunk a piacon a konkurenciához képest, ezért lépten-nyomon bizonyítanunk kell, hogy miért is választanak minket egyre többen az országban. A 2016-os AMTS azért is volt különösen nagy élmény számunkra, mert az érdeklődők jelentős része szájtátva csodálkozott a sátraink minőségét látva.

Említetted, hogy újnak számítotok. Ez hátrány ezen a piacon vagy nem észrevehető a lemaradás?

Semmiképp sem jelent előnyt :). A konkurenseink sok éve a piac meghatározó részei. Nekünk ezt kell igazából ledolgoznunk, ugyanis a termékeink minőségével Európában is nehéz vetekedni, nem csak hazánkban.

Ha már a minőséget említetted, miben különbözik egy Surf&Turf pavilon a többi itthon kapható sátorhoz képest? Alapvetően mitől más a Surf&Turf Magyarország?

Erről órák hosszat tudnék mesélni, de annyi időd nincs :). Szóval az alapvető különbség abban van, hogy mi nem egy típusú sátrat árulunk, hanem rögtön három váz típus közül lehet választani. Van egy alap, acélvázas modellünk (a Robusta), aztán egy közepes, de már hatszög lábú alumínium vázas (a Canopro Lite) és végül a hazai piac és Anglia legerősebbje, a minden elemében alumínium felépítésű Canopro Elite. Amikor ezzel a típussal találkoznak az érdeklődők, rendre fel kell szedjék az állukat a földről :)

Ezzel most engem is felcsigáztál egy kicsit. Hoztok ki a kiállításra a Canopro Eliteből? Lesz még valami extra ezen kívül is?

Igyekszünk sok mindent megmutatni az érdeklődőknek, lesz az Eliteből alkatrész és komplett sátor is. De természetesen mindegyik típus megtekinthető és megfogdosható lesz a standunkon. Lesz egy-két érdekesség is, ami a konkurenseknél nem kapható (ezt mindenki a saját szemével tekintse meg, nem árulunk el minden titkot). Extraként pedig azt tudjuk majd bemutatni, hogy közel száz kilós csimpaszkodó embereket hogy bír el könnyedén a Canopro Elite váz.

Ez mind-mind nagyon jól hangzik, már mi is izgatottak vagyunk, hogy mit láthatunk majd tőletek. Idei évre további tervek?

Az év eleje eddig egészen jól sikerült, hiszen sikerült partnerre, partnerekre is lelni Magyarországon. Büszkén mondhatjuk, hogy idén már a Versenyfelszerelés webáruház segíti majd a terjeszkedési törekvéseinket (akik szintén kint lesznek az idei AMTS-en). De mi is dolgozunk gőzerővel azon, hogy mindenki megismerje a Surf&Turf sátrakat. Ezért is páratlan lehetőség a Tuning Show, ahol sok tízezer embert szólíthatunk meg a kiváló, de elérhető árú termékeinkkel.

Ez lenne a végszó vagy még búcsúzóul mondanál valamit?

Még annyit, hogy ha addig az olvasók nem tudnak várni, minden információt megtalálnak a www.surfturf.hu oldalon vagy a www.surfturfshop.hu honlapcímen. Illetve hívhatnak a 06-70-237-3707-es telefonszámon vagy írhatnak az [email protected] e-mail címre. És természetesen várunk mindenkit nagy szeretettel és sok információval március 24-26. között a Hungexpón A pavilonjában, a 91-es standon!