Rengeteg kiállító, ruhák, motorok, kiegészítők és szédületes programok várnak az AMTS szokásos társrendezvényén, a Budapest Motor Fesztiválon.

A Hungexpo szervezőgárdája gőzerővel a szezonnyitó eseményre. Idén először kerül sor használtmotor vásárra, ahol magától a motortulajdonostól tudhatod meg a kiszemelt jármű előnyeit és történetét, de lehetőséged lesz a kereskedők kínálatát is szemügyre venni. Különleges, alternatív hajtású motorokat is megnézhetsz, kitekintésképpen pedig elhozzák a vizek motorjait is.

Nem lesz hiány újdonságokban sem: 9 nagy márka lesz jelen a kiállításon, köztük négy japán, valamint három tisztán elektromos járműveket gyártó, feltörekvő márka. Nemzetközi újdonságok terén pedig a Yamaha, Suzuki és a Kawasaki 2015-ös csúcsmodelljei testközelből is megtekinthetők lesznek!

Programok

Nem fogsz unatkozni, hiszen az év legnagyobb motoros és autós rendezvényén rengeteg színes program vár! 2015. március 20. és 22. között mindent megtalálsz a motoros ruháktól kezdve, a kiegészítőn át egészen magukig a motorokig. És nem is akármilyen motorokig, hiszen 2015 legfrissebb modelljei mellett az Épített Motorok és Autók Találkozóján gyönyörű egyedi járműveket lesz lehetőség megcsodálni. Külső programok terén a Hungarian Stunt Riding Bajnokság idei első fordulója, valamint Freestyle Motorcross Show biztosítja a látnivalókat.

Azoknak pedig, akik nem csak nézni, hanem vezetni is szeretnének, a quad tesztelés és Safety Hungary bemutatója erre kiváló lehetőséget biztosít. A freestyle-osok mellett bemutatót tart a Magyar Mentőmotor Alapítvány és a Hungaroring Motoros Akadémia is. Ha motorral érkezel a rendezvényre, akkor akár járműved műszaki állapotát és teljesítményét is ellenőrizheted a helyszínen a MAMI szerelőinek segítségével.

Nyeremények

A Budapest Motor Fesztivál a korábbi évekhez hasonlóan 2015-ben is értékes nyereményekkel várja látogatóit. Idén egy NXR Beaufighter TC-2-es sport/utcai bukósisakot dupla D-gyűrűvel, E.Q.R.S. rendszerrel (Emergency Quick Release System), és UV fényre sötétedő plexivel a SHOEI jóvoltából. További infók a Budapest Motorfesztivál weboldalán!

Mellette persze ne feledjük az AMTS fődíját, az átépített Sciroccót sem, melye akár egyetlen teljes árú felnőtt belépőjegy megvásárlásával a Tiéd lehet!

Új infó továbbá, hogy a belépőjegy 20% kedvezményre jogosít majd a GAS üzleteiben, továbbá azon motorrajongók, akik a www.motorshow.hu oldalán váltják meg AMTS jegyüket, ingyen gokartfutamot kapnak a Silverkart-nál.