Nem olyan nagy beszámoló, csak egy gyors végig futás a pavilonokon. És így gyors képbe hozás. Tehát az A-pavilon a vezérhely, ott találni a márkák standjait is, meg elég sok tuning kocsit, külföldieket, magyarokat vegyesen, meg a honi tuningcégek, felnisek-gumisok standjait is.

AMTS 2015

Az A-ból vezet a fedett átjáró a D-be, itt nagyon sok a patinás autó, amelyeket körbe-karéjba körbevesznek újab tuningautó halmok. A veteránosok, youngtimer kedvelők itt csemegézhetnek, mindenből akad, amcsi, japó, vagy öreg Ikarusok. Eszméletlen sok már a Lada, vagy restaurált jelleg, vagy korabeli extrázott jelleg, vagy mai elképzelésű átépítés. Aki a hetvenes-nyolcvanasokban élt és autósan működött, az bizony néha fogja a fejét a ferdítések okán, de talál finomat így is.

AMTS 2015

A D-mellett a 16-osba berámoltak sok elborult tuningos srácot, a hangulat helyén van, de szériakocsit, vagy veteránt itt ne keressen senki!És onnan továbbáramolva a B-be se lelni ilyesmit. Tuningklubok teritóriuma, de mindenképp be lkell menni, mert eszméletlen mit művelnek akár a kocsikkal, akár a standokkal, nagyon jó ott a hangulat. Ennyibe néztünk körül, a többit majd később.

AMTS 2015